1e training Kaboutervoetbal groot succes!

Kaboutervoetbal (2)Het is de droom van iedere voetballer of voetbalster. Net zo beroemd worden als Lionel Messi van FC Barcelona of net zo populair worden als Anouk Hoogendijk van Ajax! Maar voordat je zover bent en of je überhaupt zo beroemd zal worden, er moet natuurlijk ergens worden begonnen. En waar kan dat nou beter dan bij de plaatselijke voetbalclub! Onder de bezielende leiding van Niek Hemmes ,begonnen in navolging van alle andere elftallen van SV Mussel, ook ‘de kabouters’ aan hun eerste training.

Maar liefst 10 potentiële talenten waren gisteren aanwezig op sportpark de Slenk en namen deel aan de allereerste echte voetbaltraining in hun hopelijk lange carrière bij SV Mussel. Iedere donderdag is er vanaf kwart over 6 tot 7 uur voor de allerkleinsten van de vereniging een oefensessie gepland om op een leuke en speelse manier kennis te maken met de populairste sport van ons land. Kon je afgelopen donderdag nog niet aanwezig zijn, maar wil je alsnog wel graag meedoen? Neem dan gerust contact op met Rolf Smidt door een email te sturen naar rolfsmidt@hotmail.com of bel hem even op nummer: +31 (0)6 1102 2121.

Kaboutervoetbal (3) Kaboutervoetbal Kaboutervoetbal (4) Kaboutervoetbal (6) Kaboutervoetbal (7) Kaboutervoetbal (9)