Over de club:

Bank: 34.34.51.670
E-mail: info@svmussel.nl

Verlichting:
Rondom het trainingsveld staan 6 lichtmasten met in totaal 10 lampen.
Rondom het jeugdveld staan 4 lichtmasten met in totaal 4 lampen.
De lichtpunthoogte is ca. 20 meter.

Verbouwingen:
Het sportpark is in 2003 en 2004 ingrijpend verbouwd. De kleedkamers zijn uitgebreid van 2 naar 4. Samen met deze uitbreiding zijn er een nieuw kledingmagazijn en een prachtige massage/fitnessruimte gebouwd. De entree van het sportpark is aangepast en opgeknapt. Er zijn 15 extra parkeerplaatsen bijgemaakt. Verder heeft SV Mussel nu de beschikking over een digitaal scorebord en een omroepcabine. Het aantal reclame borden is van 220 naar 297 gegaan. De laatste 2 jaar is er nogmaals heel veel gebeurd: het Wageningen Hekwerk dat grotendeels geplaatst is, het nieuw aangelegde hoofdveld met daarin een beregeningsinstallatie, nieuwe verlichting op het trainingsveld (oude hoofdveld) en het oude trainingsveld is nu een jeugdveld, met omheining en bestrating er omheen. Ook het klinkerplein rondom de kantine en kleedkamers is geheel nieuw. Tevens is er een tribune geplaatst tussen het traininsveld en het nieuw hoofdveld. Een fantastische aanvulling op het al tot in de puntjes verzorgde sportcomplex. De tribune is overgenomen van de brabantse club RKSV Nuenen. Recentelijk zijn de materiaalruimtes aangepakt en is er een inrit naast de kantine aangelegd. Kortom: er is flink aan de weg getimmerd en we zijn nog steeds bezig!

Aanvangstijdstip 1ste elftal: