De SV doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2019!

Beste voetbalvrienden en vriendinnen,

De inschrijving van onze vereniging voor de Rabobank Clubkas Campagne is positief beoordeeld!! Hierbij ontvangen wij als SV de definitieve goedkeuring van de deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Zuid en Oost Groningen.

Wat is het bestedingsdoel van van de SV??
Ons bestedingsdoel is LED verlichting plaatsen in onze lichtmasten. Hiermee geven wij het goede voorbeeld aan onze leden door te laten zien dat wij aan het milieu denken door te investeren in duurzame middelen.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Tussen 9 en 28 februari 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

LET OP! Alleen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch ook lid. Klanten die minimaal één dienst afnemen mogen lid worden.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen bij hun eigen leden hun deelname aan de campagne onder de aandacht brengen. Clubleden kunnen in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Zuid en Oost Groningen en vragen of zij op uw vereniging willen stemmen. Ter ondersteuning van het werven van stemmen voor uw club kunt u promotiemiddelen downloaden viahttps://www.clubkascampagne.nl/zog/promotiemateriaal.

Meer informatie
Op onze website www.rabobank.nl/zog leest u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne. Een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden vindt u via de website www.clubkascampagne.nl/zog/inschrijven. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.zog@rabobank.nl.