Doelpuntenfestijn bij de F1

foto 2(1)

Vandaag zaterdag 19 september stond de wedstrijd tegen SJO ASVB/WEDDE F1 op het schema in Blijham. We hebben afgelopen week flink getraind als voorbereiding op deze wedstrijd, op papier was dit een zeer sterke tegenstander aangezien het feit dat zij vorige week met 13-2 hadden gewonnen. Om 8 uur vertrokken wij vanuit sportpark de Slenk richting Blijham. De wedstrijd begon om 9 uur met de vertrouwde opstelling die we de afgelopen weken hebben toegepast (1-3-3).

Het fluitsignaal van de scheidsrechter klonk en we begonnen aan de wedstrijd, Mussel begon direct sterk aan de wedstrijd en dat leverde in de 1e minuut direct al een doelpunt op door onze linksvoor Guido. Nadat de openingstreffer was gemaakt begon het doelpuntenfestijn, al gauw kwam de 0-2 op de voet van Guido.(“4”) Guido had nu de smaak te pakken, dat hij ook in de 7e minuut trefzeker was en de 0-3 scoorde, na de 0-3 bleef het team rustig en wisten ze de voorsprong te behouden en zelfs uit te breiden. Na de 0-3 werden er nog vele mooie goals gemaakt, hierbij een reeks van de gemaakte doelpunten:

Eerste helft                      Tweede helft

(“9”)      Jorhan   0-4        (“5”)      Jason     0-10
(“10”)-   Jason     0-5        (“6”)      Jason     0-11
(“12”)-   Jason     0-6        (“7”)      Jason     0-12
(“15”)-   Rianne   0-7        (“9”)      Jason     0-13
(“15”)-   Jason     0-8        (“11”)    Jason     0-14
(“17”)-   Rianne   0-9        (“20”)    Jorhan   0-15

De spelers van de F1 hebben het uitermate goed gedaan en door deze prestatie levert dit 3 punten op en een koppositie in de competitie. Trainer duo Ruben Kremers en Cas Groenewold kunnen tevreden terug kijken op deze wedstrijd en bereiden zich de aankomende week voor op de wedstrijd tegen Pekelder Boys F1.

Ruben Kremers & Cas Groenewold