Jan Strockmeijer ook leider bij TOTO week 3!

De wedstrijden van dit weekend leken op voorhand allemaal makkelijk te voorspellen voor alle TOTO deelnemers. Echter niets bleek minder waar. Van de 10 vooraf geselecteerde wedstrijden konden uiteindelijk voor 8 wedstrijden punten worden gehaald. De wedstrijden, Emmen av 2 – SV Mussel 2 en Tiendeveen – Wildervank, werden afgelast. Vooral de uitslagen van SJS en Onstwedder Boys waren uiterst opmerkelijk. SJS pakte voor het eerst sinds lange tijd weer eens de volle buit tegen Hollandscheveld en buurman Onstwedde Boys pakte een punt tegen koploper Boerakker. Een uiterst knappe prestatie. menig toto-voorspeller gaf zowel SJS als Onstwedder Boys weinig kans op een overwinning.

uitslagen toto

Ook de wedstrijden Tottenham – Arsenal en Borussia – Bayern werden door de meeste mensen fout voorspeld. beide wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Hierdoor blijft zowel de titelrace in beide landen als de strijd om onze toto bokaal ongemeen spannend.

Deze week hebben we weer 3 mensen die met de weekprijzen aan de haal gaan. Jan Strockmeijer had als enige 5 maal een wedstrijd goed voorspeld en kan hierdoor 3 droge worsten ophalen bij S-Markt Scholte in Mussel. de 2e en 3e plaats zijn door loting bepaald, er waren namelijk 12 mensen met 4 correcte antwoorden. Niels Teuben ging met de 2e prijs aan de haal. en Jan Eggens, die vorige week nog geen enkele wedstrijd goed had voorspeld is dit keer de lachende 3e. hij mag ook een droge worst ophalen bij S-Markt Scholte in Mussel.

Heren, jullie ontvangen alle drie een mail waarmee je, op vertoon van deze mail, je prijs kunt ophalen bij S-Markt Scholte in Mussel.

Niels Teuben gaat door zijn score van afgelopen week gedeeltelijk aan de kop. Samen met Len Groenewold en Werner Wever heeft hij inmiddels 15 punten verzameld.

KLIK OP ONDERSTAANDE LINK VOOR EEN OVERZICHT VAN DE WEEKUITSLAG EN DE TUSSENSTAND.

totaalstand TOTO