JEUGD SV MUSSEL OP BEZOEK BIJ FC GRONINGEN

MUSSEL – Gisteravond heeft SV Mussel met in totaal negentig jeugdleden en ouders een bezoek gebracht aan de eredivisiewedstrijd FC Groningen – NEC. Met twee bussen, waaronder de officiële spelersbus van de FC, was het vervoer geen probleem. En ondanks dat volgens de kenners de wedstrijd niet om aan te zien was, werd het een zeer geslaagde avond.

IMG_3509Om 18:00 uur kwam iedereen gewapend met mutsen, sjaals en snowboots geglibberd op Sportpark de Slenk waar men zijn of haar kaartje in ontvangst  kon  nemen. Omdat  SV Mussel lid is van het amateurconvenant van FC Groningen konden deze kaartjes tegen een gereduceerd tarief gekocht worden. Na een IMG_3540gezellige reis in de bussen kwamen we aan bij de Euroborg. Voor een heleboel kinderen en ook ouders al een hele belevenis omdat ze nog nooit in een stadion geweest waren. Toen we binnen waren en een mooi plekje hadden gevonden achter het doel, was het feest natuurlijk helemaal compleet omdat we nou de spelers in het echt aan het werk zagen die we anders alleen maar bij studio sport zien. brilstand en een typische 0-0 wedstrijd is. En eigenlijk moeten we zo’n avond nog een keer organiseren omdat we ook willen weten hoe het is als FC Groningen een doelpunt maakt. Zoals gezegd werd het ondanks het uitblijven van doelpunten, de kou en de regen een prachtige avond voor onze club waarbij we het jeugdbestuur willen bedanken voor de uitstekende organisatie. Ook een woord van dank aan onze jeugdleider Henk Bolk van Hilgen Bolk installatietechniek die het mogelijk maakte dat we met de bussen naar Groningen, en uiteindelijk weer veilig thuis in de Mussel werden gebracht.