SV Mussel JO9-1 wint met grote cijfers van Wagenborgen Boys.

Hallo allemaal,

Ik ben Rosanne Moorlag, 8 jaar en ik heb een verslag gemaakt.

Ons team ging voetballen tegen Wagenborg Boys JO9-1. We begonnen met de warming up, toen begon de wedstrijd. In de 3de  minuut scoorde Justin op een voorzet van Koen. Daarna scoorde Koen met een stiftje aan de rechterkant. In de 10de  minuut scoorde Stefan met een voorzet van Koen. Daarna scoorde Koen met een voorzet van Stefan in de 11de  minuut. In de 12de minuut scoorde Remco. Toen was er een wereldredding van Simon, dat gebeurde in de 18de  minuut. Toen was het rust en stond het 5-0. Na de rust ging de wedstrijd weer verder. In de 22ste minuut scoorde Stefan met een voorzet van Koen in de 23ste minuut scoorde er niemand maar was er weer een goede redding van Simon. Daarna scoorde Justin met ook weer een voorzet van Koen, dat was in de 34ste minuut. In de 39ste minuut scoorde Maurik nog met een solo.

Einde wedstrijd.

Rosanne Moorlag