Kom je ook voetballen bij SV Mussel?

Vanaf volgende week kun je maar liefst 2 weken lang kosteloos deelnemen aan de trainingen  die bij SV Mussel worden gegeven door echte voetbaltrainers! Samen met jou leeftijdsgenoten kun je vanaf 20 september meetrainen met verschillende teams van onze voetbalclub.

Kaboutervoetbal (3)

Kaboutervoetbal SV Mussel

Wie zijn wij?

SV Mussel is een vereniging met ongeveer 120 leden die op verschillende niveaus actief zijn en in verschillende teams hun wedstrijden afwerken op de zaterdagochtend of middag. Als lid van SV Mussel heb je de mogelijkheid om te trainen in je eigen leeftijdscategorie en op je eigen niveau! Maar nog belangrijker, bij SV Mussel en haar leden staat het plezier voorop! Iedereen doet zijn best en probeert op zijn of haar manier een steentje (en af en toe nog iets extra’s) bij te dragen. Zo houden we de vereniging met behulp van vele vrijwilligers op de been en mogen we met trots zeggen dat bij de sportvereniging Mussel alles tot in de puntjes word verzorgd.

Wat mag jij van ons verwachten?

Als eerste staat bij SV Mussel het voetbal uiteraard centraal. Iedere week weer togen er dagelijks vele jeugdspelers- en speelsters richting het sportpark om samen met teamgenoten te trainen. Afhankelijk van de leeftijdscategorie waarin wordt gevoetbald wordt er 2 maal per week op verschillende avonden getraind en op zaterdag een wedstrijd gespeeld tegen leeftijdsgenoten van voetbalverenigingen uit omliggende dorpen. Zo heeft SV Mussel in het seizoen 2015-2016 ( een voetbalseizoen duurt immers van september tot en met mei) maar liefst 8 jeugdteams en 3 senioren elftallen. Maar uiteraard mogen daar nog veel meer leden bij! Aan de onderkant van dit formulier kun je vinden bij wie en hoe jij je kunt aanmelden om te komen voetballen bij SV Mussel.

DSCI0414 1

F2 pupillen tijdens een wedstrijd op sportpark de Slenk

Wanneer trainen wij?

Ieder jeugdteam traint 2 avonden per week, met uitzondering van het kabouterelftal (1x). afhankelijk van het team waar je wordt ingedeeld train je op maandag en woensdag of op dinsdag en donderdag.

Elftal Aantal Leeftijdscategorie
Kabouterteam 1 4-5 jaar
F-pupillen 2 6-7 jaar
E-pupillen 1 8-9 jaar
D-pupillen 1 10-11 jaar
C-junioren 1 12-13 jaar
B-junioren 1 14-15 jaar
Dames elftal 1 14+

Waarom sporten bij SV Mussel?

SV Mussel en haar leden zijn van mening dat sporten belangrijk is en bij SV Mussel is iedereen echt welkom. Of je nu 6 jaar bent of dat je al bijna auto mag rijden? Iedere speler of speelster is vanaf dinsdag 20 september van harte welkom om gedurende 2 weken kennis te maken met de meest populaire sport van Nederland en dus ook van het dorp Mussel! Wat is er nou mooier dan samen met je leeftijdsgenoten iets bereiken wat je in teamverband heb gepresteerd. Het is niet alleen enorm leerzaam, het is tevens goed voor de ontwikkeling van je algemene vaardigheden. Zo leer je bij SV Mussel niet alleen hoe je moet voetballen. Er komt uiteraard wel iets meer bij kijken dan alleen maar tegen een bal aan trappen. Je leert hoe het is om als een team samen te werken, hoe je samen verliest, maar ook hoe je samen wedstrijd wint! maar nog belangrijker! Je bent gezond bezig!

Denk je bij het lezen van dit formulier; ja dat lijkt me leuk, of wil je gewoon wat meer informatie, dan kun je voor alles wat je wilt weten over SV Mussel, contact opnemen met Lars Hemmes.

larshemmes@hotmail.com | (06) 4651 9679