Lid worden

Lijkt je voetballen leuk en je wilt vrijblijvend en kosteloos meedoen met een tweetal trainingen dan kan dat bij SV Mussel !

Als je dan kiest voor een lidmaatschap dan kun je je aanmelden bij de ledenadministratie:

Harm Uil
Ondersteveenweg 5
9584 AW Mussel

ledenadministratie@svmussel.nl

Je krijgt dan een aanmeldingsformulier.

Als je deze hebt ingevuld lever je het formulier, samen met een pasfoto, weer in bij de ledenadministrateur.

Het lidmaatschap bedraagt vanaf 1 januari 2017:

tot 16 jaar                    € 27,00

van 16-19 jaar           € 33,00

vanaf 19 jaar              € 41,00

Bovenstaande bedragen worden per kwartaal automatisch geïncasseerd.

Wasgeld en kledingfonds

Alle leden ( jeugd en senioren ) betalen het wasgeld ( van het wedstrijdtenue die je aangeboden krijgt door SV Mussel ) middels automatische incasso. Dit gebeurt gelijktijdig bij het incasseren van de contributie. Dus ook per kwartaal.

Het wassen wordt gedaan door vaste wasvrouwen die aangesteld zijn door de club.

De bedragen rondom het wasgeld zijn in 2017 :

Voor alle spelers die in de jeugdteams uitkomen € 6,00

Voor alle spelers die in de seniorenteams uitkomen € 6,25

Kledingfonds :

Bij SV Mussel werken we met een kledingfonds.

Dit houdt in dat iedereen tegen vergoeding een trainingspak van SV Mussel kan aanschaffen.

Word je voor de 1e keer lid en ben je speler van de junioren dan kost het trainingspak € 20,00.

Dit is een aanzienlijke korting op de normale aanschafprijs van € 55,00.

Een speler van de senioren krijgen het trainingspak in bruikleen tegen een vergoeding van €2,50 per kwartaal.

Het trainingspak is dan na 5 jaar afbetaald.

Indien de speler eerder besluit om te stoppen, om welke reden dan ook, dan kan hij het trainingspak overnemen

van de club door de restwaarde van het trainingspak te betalen.

Indien hiervoor niet wordt gekozen dan wordt het trainingspak weer ingeleverd.

Het trainingspak blijft namelijk de eerste 5 jaar (totdat alle verschuldigde vergoedingen zijn betaald) eigendom van de club.

Afmelden en verhuizen

Wil je je afmelden als lid, of wil je een verhuisbericht doorgeven? Dan moet dit ook via de ledenadministratie. Stuur een e-mail naar ledenadministratie@svmussel.nl met je wijziging of afmelding.