Meeden F1 zet Mussel F2 opzij

Afgelopen zaterdag stond een thuiswedstrijd op het programma voor onze pupillen. De tegenstander was Meeden F1. Omdat de tegenstander op de reis naar Mussel een tweetal auto’s was kwijtgeraakt en deze later arriveerden begon de wedstrijd 5 minuten later.

In de eerste helft begonnen we goed aan de wedstrijd. Na een handvol goede kansen kwamen we toch op een 0-1 achterstand. We vochten ons weer terug in de wedstrijd wat ook resulteerde in een doelpunt. In een onoverzichtelijke situatie voor het doel van Meeden werkte een van hun eigen spelers de bal achter hun eigen keeper in het doel. Ruststand 1-1.

Na de ranja gingen we weer vol goede moed het veld in. Ook in de tweede helft vielen er doelpunten te noteren. Meeden liep helaas uit naar een 1-4 voorsprong waar bij gezegd moet worden dat er twee identieke goals te zien waren. Hun speler werkte de bal met twee fraaie boogballen achter Simon. We deden nog wel wat terug want Koen zette een 2-4 op het bord. In de laatste minuten maakte Meeden de 2-5.

Jammer dat de punten dus meegingen naar Meeden. Aankomende week dus maar weer flink trainen en volgende week proberen om de punten voor ons te houden.

Dick