Muntendam E3 – SV Mussel E1

DSCI0555
De eerste helft hadden wij aftrap, toen pakten zij de bal af zij pasde heel veel. Toen scoorde ze de 1-0.

We hadden de aftrap genomen en ze pakten de bal weer af en gaf voor en scoorden de 2-0. We hadden weer aftrap en ik schoot maar de keeper had hem. Toen hadden zij de bal, hij gaf een lange pass en scoorden.3-0 We hadden de aftrap genomen het werd een corner het was een eigen doelpunt .3-1 Ze hadden de aftrap genomen en ik pakte de bal af en ik passde naar michel hij passde naar mij en ik scoorde. 3-2 Na de rust scoorde ik nog een keer. Zij hadden aftrap, ik pakte de bal af en maakte een ego actie en scoorde. 3-3 Zij hadden weer aftrap , Lieke had de bal en passde naar daniel en hij schoot en scoorde de 3-4. De tegenstander had aftrap en scoorde de 4-4. Toen hadden wij weer aftrap en ik maakte een panna en scoorde 4-5. Toen was het afgelopen. Volgende week moet SV Mussel thuis op de slenk aantreden tegen de nummer 5 Veendam 1894 E4.
Nathan E1