Mussel JO 11-1 op schot tegen CEC JO 11-3

Afgelopen zaterdag was een rustige zaterdag op de voetbalvelden van SV Mussel.

Behalve het eerste speelde ook SV Mussel JO-11 thuis en hierdoor dacht menigeen dat er niet veel doelpunten te zien zouden zijn. Hier dachten de dame en de mannen van leider Werner anders over.

Al vanaf de eerste secondes lieten ze er geen gras over groeien en gingen ze vol in de aanval.

Er werd heerlijk over en weer gespeeld en het was al binnen 2 minuten raak, Guido tikte de voorzet van Jorhan keurig binnen, 1-0.

Nog geen 2 minuten later scoorde Remco B. de 2-0 uit een voorzet van Guido.

Voor alle duidelijkheid we hadden afgelopen zaterdag 2 Remco’s in het team, namelijk Remco B. en Remco v. D.

In de 10e minuut kon CEC de eerste aanval noteren, echter kwamen ze dankzij een knappe redding van Noah niet tot scoren, in de tegen aanval sneden Jorhan en Guido knap door de verdediging van CEC en was het Jorhan die deze mooi afrondde, 3-0.

Binnen een minuut was het ook al 4-0, deze maal was het Guido die goed oplette en scoorde via de rebound na een knappe redding van de keeper van CEC op een schot van Remco B.

Vanaf de aftrap ging CEC het nog maar eens proberen om te scoren bij Noah die Sven vandaag heel goed heeft vervangen. Ook deze keer was het Noah die met een knappe redding wist te voorkomen dat CEC ging scoren. Noah die met een flinke uittrap de mannen naar voren stuurde zag dat er meteen weer werd gescoord, nu was het Koen die een te kort gespeelde terugspeelbal onderschepte en knap langs de keeper binnen schoot.

De 5 minuten daarna waren onze mannen in het veld aan het dromen van een grote uitslag en waren er een aantal kansen voor CEC, maar die kregen het maar niet voor elkaar om de bal langs Noah te tussen de palen te krijgen.

Toen de heren weer bij de les waren ging het aanvallen weer verder en was het Jorhan die uit een corner van Gerbert knap scoorde, 6-0. Onze toppers bleven aanvallen en het duurde niet lang voordat we nummer 7 konden noteren. Gerbert schoot de bal na een passje van Jorhan onhoudbaar in de verre hoek, 7-0.

Wederom dachten onze mannen aan een uitslag van misschien wel dubbele cijfers en daardoor kreeg de spits van CEC bijna vrije doorgang naar onze goal en deze keer was de schot onhoudbaar en was het 7-1.

In de laatste 4 minuten kreeg Jorhan het nog even op de heupen, eerst speelde Jason de bal mooi de diepte in en kon Jorhan de 8-1 binnen schieten. De 9-1 schoot Jorhan binnen na een mooi een-tweetje met Koen en de 10-1 schoot Jorhan binnen nadat Gerbert de bal in de diepte speelde.

Na de rust kregen we meteen in de eerste minuut al weer een grote kans, helaas ging het schot van Gerbert op de paal. In de eerste tegenaanval van CEC werd er wel gescoord 10-2.

In periode na de 10-2 ging CEC wat meer naar voren spelen maar door onze verdedigers Ewoud, Milan en Remco v. D. kwamen ze niet meer aan scoren toe.

Onze toppers scoorden zelf nog wel, Jorhan scoorde de 11-2 en de 12-2 beide keren op aangeven van Koen, Koen zelf scoorde nog de 13-2 op aangeven van Guido en tot slot bracht Guido met een schot in de korte hoek de eindstand op 14-2.