Mussel presenteert finalisten kampioenschap balletje hoog houden

balletje-hoog-houden-mussel-e1490026914876-768x683

Mussel presenteert finalisten kampioenschap balletje hoog houden

Artikel is geplaatst door Paul Abrahams op

MUSSEL – Op vrijdagavond 19 mei vindt in Mussel de finale plaats van het kampioenschap ‘balletje hoog houden’.

door Paul Abrahams

De titelstrijd is bedoeld voor de A-junioren, B-junioren, C-junioren en D-junioren van de voetbalverenigingen in het verspreidingsgebied van de weekbladen de Kanaalstreek en de Ter Apeler Courant van uitgeverij NDC mediagroep. Het evenement is een initiatief van de redacteur van de leukste krant in de regio.

Alle verenigingen hebben een mail gekregen met informatie over het kampioenschap. Een aantal clubs heeft al toegezegd om mee te doen. Veel clubs hebben tot nu toe nog niets van zich horen. Het is nog maar maart en aanmelden kan tot 1 mei.

Alle finalisten gaan met een certificaat naar huis en de drie beste junioren per categorie krijgen een beker. De twaalf bekers zijn aangeboden door Henk Nijmeijer van het bedrijf Nijmko Telecom ICT & Beveiliging in Stadskanaal. Onder de finalisten wordt bovendien een bal verloot, die beschikbaar is gesteld door Henk Klok van Sport-Inn Henk Klok in Stadskanaal.

In opmaat naar de finaleavond op sportpark De Slenk in Mussel worden in de komende weken foto’s van junioren geplaatst die een ticket voor de finale in de wacht hebben gesleept. Het spits wordt afgebeten door Mussel. De eer van de club wordt vertegenwoordigd door de 12-jarige keeper Ruben Meems van D1, de 13-jarige spits Han Groenewold van C1 en de 15-jarige Cas Groenewold. Hij is de laatste man van het B1-team van Mussel. “We blijven in de komende weken flink oefenen”, verklapt begeleider Lars Hemmes. “We willen namelijk in eigen huis een goede prestatie neerzetten.”

Bron:

www.kanaalstreek.nl