Na een bloedstollende wedstrijd speelt Mussel B1 gelijk

DSCI0521

Wedde nam de aftrap, het spel schommelde.Er waren veel kansen maar bij rust was het 0-0.

De tweede helft scoorde Ruben Harms het eerste doelpunt. Bij een ingooi van ASVB pakte Thorsten de bal af en gaf een steekpass op Ruben Harms die het vervolgens afrondde. Helaas kwam er daarna een tegendoelpunt. Met een mooie vrije trap in de kruising. Na de gelijkmaker werden ze steeds sterker, maar Lars Niemeijer (keeper) hield ons op de been met een paar mooie reddingen. Toch kwamen we voor door een doelpunt van Ruben Harms, die vlak daarvoor nog voor straf 5 min uit het veld moest. Hij ontving een mooie bal van Paul Hidding. Ruben nam de bal mee in de loop en speelde de keeper uit en scoorde, 1-2. Er waren nog 10 minuten te spelen + 2 minuten blessuretijd. De laatste 10 minuten waren we grotendeels aan het verdedigen en hoopten de voorsprong vast te houden, maar tevergeefs. In de blessuretijd kwam er een voorzet die werd binnengekopt. Zo kwam de bloedstollende wedstrijd tot een einde in de stand van 2-2. Volgende week hopen we op 3 punten thuis tegen WVV B3.
Gerlinde Folkers