Nieuwe presentatiekleding SV Mussel

Alle voetballers van SV Mussel lopen er weer mooi bij in de nieuwe presentatie kleding. Voor deze kleding zijn weer sponsoren gevonden die hun naam aan SV Mussel willen verbinden. De sponsoren van de nieuwe presentatie kleding zijn: Century Autogroep, Slagerij J. Hemmen uit Onstwedde, Balanszorg uit Musselkanaal en Bouwbedrijf Bolt uit Stadskanaal.

De sponsoren van de presentatiekleding werden vrijdag 30 juni uitgenodigd om de sponsor overeenkomst te tekenen. Voordat de contracten getekend werden. Hebben we eerst een rondleiding gegeven over onze accommodatie

Na de rondleiding werden de contracten getekend, Slagerij Hemmen was deze avond helaas afwezig om de contracten te ondertekenen.

Nadat de handtekeningen gezet waren was er tijd om samen te genieten van een hapje en een drankje.

Vrijdag 7 september was het dan zover, in de week ervoor heeft SV Mussel de presentatie kleding uitgedeeld aan de senioren. Deze avond werd de kleding gepresenteerd. Alle senioren teams kwamen deze avond op de foto.

Mussel 1

Mussel 2

Mussel 3

Mussel 35+ 
Mussel Dames

Nadat de foto’s gemaakt waren was er tijd voor een hapje en een drankje. Voor iedereen waren er gratis hamburgers. Het was een gezellige avond. We hopen jullie allemaal een keer te mogen verwelkomen op ons mooie sportpark om de nieuwe kleding te bewonderen. Binnenkort krijgen alle jeugdleden ook hun kleding uitgereikt. Hieronder nog een aantal sfeer foto’s.