Nieuwe TOTO online! Veel succes met ronde 10

BANNER STAAND LINKS TOTOWe hebben deze week weer een paar leuke wedstrijden geselecteerd. Althans, daar hebben de kantinedames van SV Mussel deze week voor gezorgd. Zo staat er een wedstrijd tussen van de C1 tegen de leeftijdsgenoten uit Heiligerlee. En uiteraard mag u weer een gokje wagen voor de wedstrijd van het eerste elftal dat op bezoek gaat bij Nieuw Balinge dat, op de ranglijst van de 5e klasse E, 1 plaatsje onder het team van Tseard van der Meer staat. Verder is de wedstrijd Wildervank – SETA uit diezelfde klasse opgenomen in de TOTO en mag u een oordeel geven over de grote liefde van onze sponsor, criticaster en 35+ speler Jan Kremers, namelijk Notts County Dat aantreed tegen Cambridge United.

Er staat voor Louis van Gaal met zijn Manchester United nog een spannende wedstrijd voor de FA Cup gepland en in Duitsland is de wedstrijd Schalke ’04 versus Bayer Leverkusen zeker een vermelding waard. En we sluiten dit TOTO weekend af met de finale van het KNVB Beker – Toernooi. Feyenoord neemt het in de eigen Kuip op tegen het opvallend goed presterende FC Utrecht. Voor deze wedstrijd vragen wij ook een correcte einduitslag evenals de wedstrijden van de SV Mussel teams en de wedstrijd Everton – Man united. Let op dat u hierbij de einduitslag invult na 90 minuten! mocht er worden verlengd dan telt uiteindelijk uw voorspelling van de einduitslag na 90 minuten. Banner TOTOPAGINA ronde 10