Nieuwe TOTO online! Veel succes met ronde 4

Het eerste elftal van SV Mussel heeft geen competitie. Er staan wel behoorlijk wat leuke wedstrijden in de klasse van het eerste elftal op het programma. Zo moet koploper Sweel op bezoek in Wildervank en mogen de nummer 12 en 13 (erica en meedhuizen) het tegen elkaar op gaan nemen.

Ook zijn de wedstrijden van buurmannen SJS en Onstwedder Boys weer meegenomen in het TOTO formulier. Wie weet kan SJS wederom voor een stunt zorgen en heeft Onstwedder Boys het tegen de nummer laatst, SC Scheemda, niet zo lastig als afgelopen zaterdag tegen koploper Boerakker.

Aanstaande zondag staat er in de zondag 3e klasse D ook een leuke wedstrijd op het programma. Buurman Musselkanaal mag het opnemen tegen streekgenoot FC Ter Apel ’96. Dat beloofd een mooie derby te worden.

Ook hebben we weer 2 wedstrijden uit de eredivisie meegenomen om te voorspellen. FC Twente krijgt namelijk PEC Zwolle op bezoek en Feyenoord mag op bezoek in Arnhem bij Vitesse. We zijn benieuwd of Twente en Feyenoord de lijn van de laatste paar wedstrijden kunnen doortrekken.

Veel succes!

Klik op de volgende link om ook mee te spelen: http://svmussel.nl/nieuws/toto-sv-mussel/