Nieuwe TOTO online! Veel succes met ronde 7

Ook deze week hebben we weer een aantal leuke wedstrijden in de klasse van het eerste elftal. Zo treedt het vlaggenschip van de SVau aan tegen WVV. WVV is aan een goede serie bezig en is het elftal van trainer Tseard van der Meer inmiddels gepasseerd op de ranglijst. Verder mag Damacota het in een rechtstreeks duel op gaan nemen tegen SETA en ontvangt Nieuw Balinge het onvoorspelbare Wagenborger Boys. De laatste wedstrijd uit deze klasse is die tussen koploper Sweel en het altijd lastige Veendam 1894. Gaan de mannen uit de veenkoloniën de ongenaakbare koploper het eerste puntverlies van dit seizoen bezorgen?

Buurman SJS mag in de 3e klasse D op bezoek bij Veenhuizen dat op dit moment ook nog in de gevarenzone verkeerd. Het kon voor SJS wel eens 1 van de laatste mogelijkheden zijn om klasse behoud te bewerkstelligen. Even later op de avond wordt er in de Eredivisie een echte degradatiekraker gespeeld. De graafschap krijgt Cambuur op bezoek en hoopt het gat naar 4 punten te vergroten. Op diezelfde tijd (18:30) trapt ook Liverpool af tegen Tottenham Hotspur. Lukt het de mannen van trainer Jürgen Klopp om Tottenham duur puntverlies te laten lijden in de strijd om de titel?

AZ mag vervolgens een poging doen om PSV opnieuw een tik uit te delen na het verlies in eigen stadion 2 weken geleden in de topwedstrijd tegen Ajax. Haken de eindhovenaren definitief af in de strijd om de landstitel of houden ze het toch nog allemaal heel spannend en gaan ze qua punten weer over de Amsterdammers heen? Als toetje op deze zaterdag staat el Clasico op het programma. De wedstrijd van het jaar voor menig voetballiefhebber en een garantie voor oogstrelend voetbal en dat op het allerhoogste niveau. Omdat dit zo’n prachtige wedstrijd is hebben we ook bij deze wedstrijd de mogelijkheid bonuspunten te verdienen. Voorspel je de uitslag goed dan krijg je 2 bonuspunten. Dat geldt overigens ook voor de wedstrijd van ons eigen eerste elftal, weet je hier de juiste einduitslag te voorspellen, dan krijg je hiervoor 3 bonuspunten.

De laatste wedstrijd op de TOTO deze week is die tussen het Southampton van Ronald en Erwin Koeman en de verrassing van dit seizoen, koploper Leicester City. Lukt het de huidige koploper van de premier league om de voorsprong vast te houden of zelfs uit te breiden? Wij zijn reuze benieuwd!

Veel succes met TOTO Ronde 7! (KLIK HIER OM OOK MEE TE SPELEN!)

Banner-TOTOPAGINA-Ronde-7