Nieuwe TOTO online! Veel succes met ronde 8

BANNER STAAND LINKS TOTO

TOTO WEEK 8 KAN MAARLIEFST 19 PUNTEN OPLEVEREN!

Deze week weer een interessante wedstrijd voor het eerste elftal van SV Mussel. Het mag voor de tweede keer dit seizoen aantreden tegen SETA. Hoe brengen de mannen van Tseard van der Meer het ervan af in de tweede derby dit seizoen? Voorspel tevens de uitslag van deze wedstrijd en krijg 3 bonuspunten!

Dat geldt tevens voor de wedstrijden van de traditionele top drie in Nederland. We zijn erg benieuwd naar jullie voorspelling van de wedstrijden van Ajax, PSV en Feyenoord. Ajax en PSV spelen een ogenschijnlijk makkelijke wedstrijd tegen respectievelijk SC Cambuur Leeuwarden en Willem II. Feyenoord mag op bezoek bij FC Twente, of FC Ziyech zoals het elftal de afgelopen weken steevast door de media wordt genoemd. Een goede voorspelling van de uitslagen van deze wedstrijden levert 2 bonuspunten op.

Verder is er nog een leuke wedstrijd in de Serie A in Italie. de twee grootmachten AC Milan en Juventus treffen elkaar zaterdagavond om kwart voor 9. We sluiten het TOTO weekend weer af met een topduel in de premier league. Tottenham Hotspur ontvangt het Manchester United van Louis van Gaal.

Door het 4-tal wedstrijden die je met een correcte uitslag kan voorspellen zijn er deze ronde maar liefst 19 punten te verdienen. (10 door de juiste winnaar te kiezen en maar liefst 9 door de juiste uitslag te voorspellen). Het is echter bijzonder lastig gebleken een uitslag correct te voorspellen. Tot nu toe is het nog niemand gelukt een wedstrijd qua uitslag juist te voorspellen. We wensen jullie daarom ook deze ronde weer veel succes!