Nieuwe TOTO online! veel succes met ronde 9

Banner TOTOPAGINA ronde 9BANNER STAAND LINKS TOTO

Ook deze week staan er weer een paar leuke wedstrijden op het programma. De derby tussen SV Mussel B1 en Onstwedder Boys B1 is ook meegenomen in het overzicht van te voorspellen wedstrijden en tevens mag er voor deze wedstrijd een uitslag worden voorspeld.

Daarnaast is het ook weer uitermate interessante speelronde in de Nederlandse Eredivisie. Zo ontvangen Feyenoord en Ajax respectievelijk FC Groningen en FC Utrecht en mag PSV op bezoek bij RODA JC proberen in het spoor te blijven van de koploper uit Amsterdam.

Ook staan er nog 2 leuke internationale wedstrijden op het programma. In Engeland speelt Machester City een uitwedstrijd tegen Chelsea en bij onze oosterburen mag Schalke 04 na het gelijkspel van vorige week tegen de nummer 2 Borussia Dortmund, proberen het deze week, de schier ongenaakbare koploper Bayern München lastig te maken.