Ook SV Mussel E1 en F1 kwamen in aktie!

Naast de oudste jeugd, kwamen ook SV Mussel E1 en F1 in Aktie in het bekertoernooi. Op bezoek bij SC stadskanaal wist de E1 de thuisploeg op liefst 5 treffers te trakteren. Jammer genoeg maakten ook de pupillen uit het buurdorp er 5 waardoor de punten werden gedeeld. De F1 deed het beduidend beter en wist met liefst 11-0 te winnen van TEVV F2G. hieronder vindt u tevens een aantal foto’s van de wedstrijd die gemaakt zijn door Lars Hemmes.

Aanstaande zaterdag speelt de E1 opnieuw een uitwedstrijd voor de bekercompetitie. Het team dat getraind wordt door Robert Boels en op zaterdag de wedstrijden afwerkt onder de bezielende leiding van Jasper van der Wal mag op bezoek bij FC Ter Apel ’96 E5. De jongste jeugd mag op bezoek bij v.v. DWZ. Waar het ook de volgende wedstrijd in de bekercompetitie hoopt te winnen tegen de aanstaande tegenstander uit Zuidwending. Trainer Ruben Kremers en leider Robin Wessels zijn er na de slechte start tegen SJO WVC F1 (6-1 verlies) alles aangelegen om de winstpartij tegen TEVV een goed vervolg te geven.