Oud-SV Mussel leden in de Media

Waar hij normaliter kritisch is op SV Mussel, mag de aanhang van SV Mussel dit keer met een kritisch oog kijken naar hem. Martijn Folkers doet mee aan Radiotalent 2016! De 5 kandidaten voor de eindronde van de zoektocht naar het Radiotalent 2016 zijn bekend. Ze zijn op zaterdag 16 april geselecteerd tijdens de Radiotalentendag. Tien kandidaten volgden workshops en een minicollege. Op basis van de prestaties van die dag zijn de 5 kandidaten geselecteerd. 1 van deze finalisten is Martijn Folkers! criticaster en fanatiek volger van alles en iedereen rond de voetbalclub SV Mussel maar uiteraard ook het dorp Mussel. Naast journalist bij RTV Noord is Martijn dus in de race voor deze eervolle titel.Je kunt hem hierbij helpen en uiteraard op hem stemmen. Hij stelde zichzelf al even voor:

radiotalent_header

KLIK OP BOVENSTAANDE BANNER OM OP MARTIJN TE STEMMEN.

,,Ik ben Martijn Folkers, 27 jaar en woonachtig in de stad Groningen. Geboren en getogen in Musselkanaal en dus een echte Groninger. In het dagelijks leven werk ik als bureauredacteur bij RTV Noord en het onlangs gelanceerde economisch platform RTV NoordZaken, terwijl ik Nederlands studeer aan de NHL én een aantal uren per week lesgeef op het Reitdiep College/ Leon van Gelder. Een druk, veelzijdig, maar erg leuk bestaan! Tussendoor vind ik nog voldoende tijd om met mijn vriendin Sarah leuke dingen te doen en met vrienden een biertje te drinken en over de maatschappij, voetbal en het leven te praten.

Het liefst hoop ik dat drukke bestaan uit te breiden als radioverslaggever. Waarom? Nou, omdat ik een nieuwsman pur sang ben en als verslaggever graag op pad ga om nieuwtjes op te halen. En een evenement als Festival Hongerige Wolf of Op Roakeldais? Een prachtige manier om de echte Groninger bij evenementen als deze te betrekken door een mooi sfeerverslag op locatie te maken. En Radio Noord is dé zender van en voor Groningen, waar ik dit heel graag voor wil gaan doen. Dus als mij die kans is gegund, zal ik ‘m zeker niet verknallen…”