Pover JO19 wint wel in eigen huis tegen Twedo.

De wedstrijd werd gespeeld op zaterdag 23 september om 10:30 op sportpark De Slenk te Mussel. De eerste helft liep redelijk gelijk op. Aan beide kanten werden niet veel kansen gecreëerd en de wedstrijd speelde zich veel op het middenveld af.

Na 45 minuten vloot de scheids af en was er nog niet veel spannends gebeurt. Direct na rust wist Twedo op voor sprong te komen door een lange bal van uit het middenveld waar door hun spits een op een kwam en scoorde. Na 47 minuten stond er dus en 0-1 op het scorebord. Naar een paar kleine kansjes voor Mussel kwam in de 62ste minuut Mussel op gelijkspel door een goal van Jesper Elzen. Verder gebeurd er niet veel bijzonders tot de 72ste minuut. Cas Groenewold kon vanuit de verdediging zo door lopen richting het goal en hij gaf hem op de meelopende spits Jesper Elzen die de 2-1 binnen tikte. Groots was het zeker niet wat Mussel liet zien. Uiteindelijk kon het wel de drie punten houden op sportpark ‘De Slenk.

Thorsten Leeuw