Programma 10 februari

Het programma zoals de KNVB het voor komende zaterdag bedacht heeft. Sowieso met de verwachte weersomstandigheden is dit natuurlijk onder grote voorbehoud.

Daarnaast willen we de KNVB ook nog even vragen of er een vacature vrij is op wedstrijdzaken… Het programma van de voorjaarscompetities is intussen bekend tot het einde van dit seizoen en het is weer elke week of alles thuis, of alles uit. We gaan hierover met hun in contact. Het definitieve programma (jeugdkrantje) volgt via Johan Wijnholds.

We zullen deze week ook per dag bekijken wat we met de trainingen doen en of dat er  bijvoorbeeld een alternatief komt. Voor de jeugd wordt dit gecoördineerd door Johan Wijnholds. Voor de senioren zal Gerwin dat zelf doen via de desbetreffende groepsappen.

Als er dinsdag gewoon getraind kan worden door het 3e en de overige senioren, is de kantine gewoon vanaf 19:00 uur open. Het eerste en tweede elftal gaan dinsdag naar de soccerhal (kunstgras) in Nieuw Buinen te trainen, donderdag naar Pagedal. Vertrek etc. komt in de groepsapp 1e en 2e te staan. Omdat er donderdag klaverjassen is, is de kantine sowieso open vanaf 19:00 uur.

Zaterdag (1e en bij afgelasting ook het 2e) wordt er in de zaal gevoetbalt  (Tweede Exloërmond).