Programma week 4

Wedstrijdprogramma 28 januari

 

ls één van de weinige clubs in de provincie ging SV Mussel afgelopen weekend, met zowel het eerste als het tweede elftal, weer de wei in. Het zij dan wel een kunstwei maar dat is in elk geval altijd nog beter dan een onderling partijtje in de zaal. Met het oog op de komende belangrijke serie wedstrijden was de oefenwedstrijd van het vlaggenschip tegen buurman Onstwedder Boys in Ter Apel een nuttige. Alle opstartprobleempjes die je na zo’n winterstop hebt, kun je beter in een oefenpotje hebben dan in een wedstrijd die direct weer om het “echie” gaat. En ook de tegenstand die de SV zaterdag kreeg, mag te vergelijken zijn met wat we van Tiendeveen en Veendam kunnen gaan verwachten. En hoewel het geen punten oplevert, geeft de 1-2 overwinning in een derby toch wel een lekker gevoel en zelfvertrouwen in de aanloop naar zaterdag. De basis is dus gelegd…

Het tweede elftal verging het zaterdagmiddag iets minder. In de stad Groningen werd de competitie hervat tegen middenmoter Groen Geel 7. De uiteindelijke cijfers op het scorebord logen er niet om: 5-1. De competitie wordt op zaterdag 04 februari vervolgd met een uitwedstrijd tegen VVK 6 eveneens in de stad.

Voor de volledigheid in de bijlage de wedstrijdinfo en de actuele standen bij de senioren. De weersverwachting voor de komende week is gunstig: droog, nachtvorst en vanaf woensdag overdag het zonnetje met zaterdag een piektemperatuur van zes graden. Een mooi moment dus om de trainingen weer te hervatten.