Slechte eerste helft kost SV Mussel JO17 punten

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de schaatsen zijn ingeruild voor de voetbalschoenen en iedereen had er zin in, althans dat verwacht je wel na een lange winterstop.

De mannen van SV Mussel JO17 waren kennelijk nog met hun hoofd bij het schaatsen want er werd een dramatische eerste helft gespeeld waarin geen bal goed werd aangenomen, geen duel werd gewonnen, geen pass aankwam en al helemaal geen strijd werd geleverd.

Ook met een 0-2 achterstand binnen 7 minuten was het voor de mannen geen reden om de mouwen op te stropen. Dat het bij rust nog maar 0-3 was kwam vooral door het puinruimen van een tweetal verdedigers en een keeper die nog enkele malen knap redde.

Voor de mensen in Mussel en omgeving, nog even voor de duidelijkheid het donderde niet afgelopen zaterdag omstreeks 11.10 uur.

Dit was namelijk de donderspeech die in de rust klonk in de kleedkamer van de mannen van Mussel. De leider die ondanks de blessure aanwezig was liet heel duidelijk weten dat hij hiervoor niet met alle mogelijke moeite naar deze wedstrijd was gekomen.

Dat een donderspeech kennelijk toch werkt bleek wel hoe de mannen in de tweede helft wel streden voor de bal en daardoor waren de mannen in de tweede helft veel meer op de helft van de tegenstander te vinden waren. Helaas zat de afronding nog niet mee, daar waar de lat en de keeper steeds in de weg stonden was het in de laatste 10 minuten wel raak. Kort nadat Erik in een 1 op 1 duel de 0-4 wist te voorkomen waren het Kevin en Jan Willem eindelijk wel scoorden uit 2 aanvallen die door de druk op de verdediging van ZVC ‘14 ontstonden

SV Mussel JO17 – ZVC ‘14 JO17 2-3