SV Mussel 2 zet titelkoers voort

 

grc-groningen-218x300Verslag door: Ben Pokerlogo-150x150

Sterke beginfase
SV Mussel begon sterk aan de wedstrijd en kwamen ook regelmatig bij het doel van GRC Groningen,maar kwamen niet tot scoren,tot in de 23e minuut kreeg SV Mussel een grote scoringskans maar de bal werd ver over het doel geschoten.

 

In de 27e minuut schoot Rolf Smidt op de goalie van GRC Groningen maar Rolf zag zijn inzet over het doel gaan. Maar SV Mussel bleef vrij sterk voetballen en dat werd loon naar werk toen Harold Westendorp een assist gaf op allrounder René Folkers, Folkers bleef koelbloedig en schoot beheerst de bal achter de goalie van GRC Groningen: 1-0! En dat smaakte naar meer,maar de spanning bleef en de volgende goal liet even op zich wachten.

De 43e minuut kon Etienne Meijer de bal eventueel zo in het doel van GRC Groningen blazen,maar kreeg de bal niet goed op de slof en gaf een ziekenhuisballetje recht in de armen van de keeper en zo ging SV Mussel 1-0 de rust in.

De tweede helft was het SV Mussel dat bleef doordrukken op de helft van GRC en dat resulteerde een kans in de 50e minuut Gerben Vloo brak door over de rechterflank die vervolgens een mooie voorzet gaf op Westendorp maar verzuimde de bal in het doel te prikken.
In de 77e minuut werd er gescoord door Folkers maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden door de goed fluitende H.Uil wegens hands, Rick Onsabrugge met een fraai schot net over de doelpalen schoot.
Maar SV Mussel liet het hier niet bij zitten en in de 87e minuut werd een vrije trap genomen door Smidt die netjes naar Patrick bediende, Drenth die een mooie kopbal achter de goalie plaatste: 2-0.

Slotfase
In de 90e minuut werd er een geweldig mooie corner genomen door Smidt,maar die belande in de handen van de Keeper.
In de 91e minuut kwam de SV nog één keer uit de startblokken en door een geweldig mooie voorzet van Vloo kon Folkers de bal met een harde kopbal achter de keeper stuiteren 3-0.
En toen dachten wij als toeschouwers dit was het wel maar toch maakte Patrick Drenth in blessuretijd nog een hele mooie goal wat resulteerde in een 4-0 uitslag.

geweldig mannen. ‘ik heb weer genoten gefeliciteerd en bedankt !!

Opstelling: Harwin Moorlag, Rolf Smidt, Tom Groenewold, Richard Wubs, Nico blok, Etienne Meijer(Patrick Drenth), Rick Osnabrugge, Nik Groenewold(Gerben Vloo), Christiaan van Slooten, René Folkers, Harold Westendorp.