SV Mussel B1 wint van Bareveld B1

DSCI0521

Omdat Bareveld onderaan stond in de competitie met nul punten, en ze iedere keer dik verloren, gingen we er van uit dat het een makkelijke wedstrijd ging worden. We moesten ze natuurlijk niet onderschatten, maar toch gingen we wat nonchalant de wedstrijd in.

Dit zag je ook in ons spel. We dachten overal te makkelijk over en maakten daardoor slordige foutjes. Maar we wisten wel al snel op een 2-0 voorsprong te komen. Tijdens de rust stonden we met 4-1 voor. Frank en Paul Hidding maakten allebei twee goals. We waren duidelijk beter dan de tegenstander, maar tijdens de rust waren we niet tevreden. We vonden dat we niet goed genoeg speelden, en we hadden meer goals moeten maken. Omdat onze keeper, Ruben Harms, niet zo veel te doen had op de goal, wisselde hij in de tweede helft met Jorian Mensen. En dat loonde: Hij maakte drie goals. Ook Jos Mensen maakte nog twee goals. Uiteindelijk werd het 9-2, en het was een verdiende overwinning voor de B1.

Joël Wever