SV Mussel F1 ruim langs SPW F2

19 maart vandaag stond de wedstrijd SV Mussel F1 -SPW F2 op het programma, om 9 uur klonk het fluit signaal en ging de SV aftrappen, De eerste paar minuten begon de wedstrijd wat rommelig , niet iedereen was nog wakker, maar al snel kwam de SV op 1-0 door een schuiver van de linksbuiten Jason.

De rest van de eerste helft waren er veel kansen voor de SV maar ook voor SPW, na hier en daar wat kansen floot de scheidsrechter de 1e helft af, ruststand 1-0 voor de SV.

De 2e helft begon Mussel sterk door direct druk te zetten , al gauw werd het 2-0.
De 3-0 was een goeie aanval van Mussel, Gerbert werd weg gestuurd over de linker kant door Rianne en behield het overzicht en gaf een assist aan Guido.
Na de 3-0 ging het snel en voordat we het wisten stond het 6-0.
Vlak voor het eindsignaal kwam SPW op 6-1 door een penalty, maar daarna gaf Mussel de genade klap door er 7-1 van te maken.

7-1 was ook de eindstand een goede wedstrijd voor de F1 van Mussel, met het oog op de 1e helft leek de wedstrijd redelijk geflatteerd, maar toch een prima overwinning waardoor de F1 naar boven mag kijken en nog volop meedoet in de strijd voor het kampioenschap.

image image image