SV Mussel F2 zet Bato met 6-0 opzij

Ondanks ziekte en meerdere afmeldingen om diverse redenen wisten we toch een 8 tal spelers mee te krijgen naar Winschoten. In de kleedkamer werd ons de tactiek voor deze wedstrijd vertelt. Na een warming-up floot de scheidsrechter om 11.30 voor het begin van de wedstrijd. Na een wat heen en weer golvend spel maakte 1 van onze gastspelers Noah de 0-1. Koen tekende voor de 0-2 en Remco voor de 0-3.

Rust

De tweede helft mocht BATO aftrappen. Ondanks dat ook zij behoorlijke kansen kregen waarop onze uitstekende keeper redde of hun doelpogingen naast ons doel vlogen maakten wij uit een mooie counter de 0-4. Ook dit doelpunt kwam op naam van Noah. Nu kwamen wij weer wat meer in de wedstrijd en dat werd ook omgezet in nog 2 goals. Beide doelpunten werden door Koen tegen de touwen gewerkt. Eindstand 0 -6 voor ‘de MUSSEL’. Onze eerste drie punten zijn dus binnen voor het Kampioenschap. We bedanken Jason, Milan en Noah voor het meedoen met de F2.

Een tevreden toeschouwer