SV Mussel gaat hard onderuit in oefenduel

sv_musselBellingwolde – de derde en laatste oefenwedstrijd van SV Mussel voor de start van de bekercompetities was voor Mussel een harde leerschool. In en tegen Bellingwolde ging het team van Tseard van der Meer met liefst 10-0 en genoeg huiswerk weer terug richting Mussel.

Bij voorbaat werd gedacht dat het grotendeels nieuwe eerste elftal van SV Mussel aardig weerstand kon bieden tegen zondag vierde klasser Bellingwolde. Al na 1 minuut moest doelman Jasper van der Wal de eerste tegentreffer incasseren. SV Mussel grossierde in het verkeerd inspelen of te traag handelen tijdens de opbouw en was de bal telkens na 3 of 4 combinaties alweer kwijt. Door vroeg druk te zetten kregen de gastheren kans op kans en mocht SV Mussel blij zijn dat hij na drie kwartier slechts 7-0 was. Duidelijk werd wel dat de bezoekers nog een hoop werk te verzetten hebben alvorens de competitie van start gaat.

Na de thee kreeg Mussel gelukkig wat meer grip op de wedstrijd maar werd er jammer genoeg nog wel de dubbele cijfers gehaald door vv Bellingwolde. Lichtpuntje was het debuut van patrick drenth en jeroen boels. Beide spelers hebben hard gewerkt en kregen van trainer van de Meer een kans zich te laten zien in de hoofdmacht van SV Mussel.

Aanstaande zaterdag speelt de SV haar eerste bekerwedstrijd tegen DIO Groningen. Om half 3 wordt er afgetrapt.