SV Mussel met hakken over de sloot langs Wagenborger Boys.

Mussel – het vlaggenschip van SV Mussel wist in het laatste kwartier de felbegeerde 3 punten over de streep te trekken tegen een stug Wagenborger Boys. Een half jaar lang kon Roy Breedveld door zijn opleiding, die hij volgde in het midden van het land, zich niet volledig inzetten voor het eerste elftal van SV Mussel. Inmiddels is de creatieveling een vaste waarde in het elftal van trainer Tseard van der Meer.

,,We kwamen wat moeilijk in de wedstrijd en kregen behoorlijk veel mogelijkheden. We speelden vrij degelijk maar konden niet echt doordrukken.” Begint hij zijn betoog. ,,Uiteindelijk moest hij een keer vallen en gelukkig voor ons was dit aan de goede kant”. Soms heb je van die wedstrijden dat je beter bent dan je tegenstander, maar doordat je dan niet scoort, krijg je alsnog de deksel op de neus. ,, gelukkig scoorde Patrick Drenth de 1-0 en wisten we dit tot het eind aan toe vast te houden. Nu moeten we er voor zorgen dat we deze lijn doortrekken en ook de wat mindere wedstrijden over de streep trekken. Wellicht dat we dan toch nog mee kunnen doen voor een periode”.