SV Mussel speelt nog 8 finales!

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover. SV Mussel mag aantreden tegen de nog omgeslagen koploper vv Sweel. Met 45 punten uit 15 duels heeft de Drentse lijstaanvoerder een perfecte serie wedstrijden neergezet. Op gepaste afstand zijn Tiendeveen, SV Mussel, Wildervank en WVV, met respectievelijk 34, 33, 32 en 30 punten in een felle strijd verwikkeld om de tweede plaats. Wildervank heeft overigens een wedstrijd meer gespeeld (17) dan Tiendeveen en SV Mussel, WVV speelde 1 wedstrijd minder (15).

image-2015-11-01 (1)

SV Mussel speelt 26 Maart tegen Tiendeveen en een week later op 2 april nog tegen WVV, beide wedstrijden worden op sportpark de Slenk afgewerkt en aanstaande zaterdag mag het dus op bezoek bij koploper Sweel. Wanneer alles meezit valt er ook op bezoek bij koploper Sweel drie punten te halen voor het keurkorps van trainer Tseard van der Meer. Met aanwinst Rene Brinks in de gelederen beschikt de oefenmeester sinds 2 weken over veel meer ervaring binnen de lijnen. Ervaring die juist tegen een team als Sweel de doorslag kan geven.

Waar SV Mussel voor de winterstop nog met 0-5 verloor op eigen veld, hoopt het dus aanstaande zaterdag revanche te nemen op de Drentenaren. In de heenwedstrijd lieten de Musselkers zich vooral in de tweede helft de kaas van het brood eten. De blauwe rode oost Groningse formatie wil graag het eerste team zijn die wint van de tot nu toe ongeslagen koploper. De voortekenen zijn in ieder geval uitstekend. Er word op hoog niveau getraind en ook de oefenwedstrijd tegen Westerwolde zondag 1, dat in de zondag 4e klasse C uitkomt bood veel perspectief ondanks de teleurstellende uitslag.

Op sportpark ’t Alterberg in Zweeloo wordt aanstaande zaterdag om 14:30 afgetrapt. Mocht SV Mussel aanstaande zaterdag als winnaar van het veld stappen dan zet het een stap in de goede richting, echter om de felbegeerde 2e plaats in de wacht te slepen, wachten er dan alsnog 7 zenuwslopende finales.