Titanenstrijd beslist door SV Mussel F1

21 mei was het zover de wedstrijd tegen Westerlee, Westerlee kon vandaag kampioen worden als ze van ons gingen winnen alleen liep dit anders dan verwacht voor de club uit Westerlee.

IMG_0581

De wedstrijd begon zoals gebruikelijk aan de Slenk om 9:00, beide teams strijden nog volop voor het kampioenschap.

Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd , hier en daar waren veel kansen en begonnen beide teams sterk, vlak voor rust was het dan toch raak voor Mussel door een flipperkast voorin het strafschopgebied bij Westerlee kon Guido de bal binnentikken , 1-0.

Dit was ook de ruststand , na een peptalk van beide teams gingen we het veld met een voorsprong weer op. In het begin van de 2e helft kreeg Mussel een grote kans die gecreëerd werd door een afstandsschot van Guido, lat.

Westerlee voerde de druk op maar via een counter van de Mussel kreeg Mussel een corner, de corner werd voor het doel gegooid en kwam op het hoofd van een Westerlee speler die hem helaas voor hun in eigen doel kopte, 2-0.

Westerlee voerde de druk nog meer omhoog en al snel kwam Westerlee op 2-1 , na de 2-1 was het onwijs spannend en had Westerlee veel kansen en hing er een doelpunt in de lucht, alleen viel die niet.

Mussel wist de voorsprong te behouden en heeft uiteindelijk met 2-1 gewonnen en hierdoor is de F1 nog volop in de race voor het kampioenschap die ze zaterdag 28 mei binnen kunnen slepen tegen Wedde.