TOTO RONDE 2 KUNT U NU INVULLEN

SV Mussel 1 komt komend weekend niet in aktie. En de wedstrijden die worden ingehaald door de tegenstanders van SV Mussel 1 zijn niet heel erg lastig om te voorspellen. Wel hebben we een wedstrijd van het 2e elftal gepland. De manschappen van trainer Hans Boels mogen aantreden tegen de nummer laatst, vv Appingedam 3. Echter de laatste tijd wil het nog niet echt vlotten bij de heren van het tweede, dus nog geen garantie voor succes.

Bij de zondagamateurs zien we in de 2e klasse L een interessante wedstrijd op het programma staan. Valthermond, met oud-SV Mussel speler Gydo Buurman in de gelederen doet het bijzonder goed dit seizoen en staat op een keurige 4e plaats. Aankomend weekend spelen de mondkers treden de mannen van oud SV trainer Harris Huizing aan tegen de nummer 2; Noordster. Een belangrijk duel gezien de stand en het aantal gespeelde wedstrijden van Valthermond.

In de Jupiler League staat ook een interessante wedstrijd op het programma. De nummers 2 en 3 spelen tegen elkaar. VVV Venlo ontvangt NAC Breda. Deze hebben we voor de aardigheid ook maar meegenomen in onze TOTO van deze week.

Ook op het hoogste niveau in Nederland staan een aantal leuke confrontaties op het programma. Zo moet FC Groningen op bezoek bij FC Twente en moet het geplaagde Feyenoord zien af te rekenen met reuzendoder FC Utrecht. Als kers op de taart spelen Ajax en AZ zondagmiddag om kwart voor 5 de laatste wedstrijd in speelronde 25 van de eredivisie. Een mooi eredivisie weekend dus.

In het buitenland staan ook een aantal topwedstrijden op het programma, zo zien we in Engeland de clash tussen het Southampton van Ronald Koeman en het Chelsea van ome Guus. En uiteraard zijn Wolfsburg – Bayern en Real tegen Atletico madrid ook geen onaardige wedstrijden.

Veel succes deze ronde.

Klik op de volgende link om naar de pagina te gaan:

TOTO SV MUSSEL