u heeft nog tot 10:00 uur de tijd om mee te spelen

Op de website van SV Mussel staat een nieuwe rubriek; de TOTO van SV Mussel. Wanneer u wedstrijden die in de TOTO staan goed hebt voorspeld, kunt u punten verzamelen. Dit levert iedere week een winnaar op die leuke prijzen kan winnen (DEZE WEEK ZIJN DAT DROGE WORSTEN). Natuurlijk kunt u iedere week opnieuw meedingen naar de weekprijzen, maar aan het einde van het seizoen tellen we alle punten van iedere ronde bij elkaar op die een kampioen moet opleveren. De Winnaar van dit klassement gaat aan de haal met de hoofdprijs; een BBQ Pakket voor 8 personen aangeboden door Cateringservice Op Dreef.

Klik op onderstaande link om ook nog mee te spelen. (DIT KAN TOT 10 UUR) dan begint de eerste wedstrijd!
(De uiterste invulmogelijkheid was eerst tot 09:00 uur vanmorgen)
KLIK HIER BANNER