Uitslagen afgelopen weekend

De teams van SV mussel kwamen afgelopen weekend niet allemaal in actie. Het tweede elftal zou een oefenwedstrijd spelen tegen het tweede van Emmen av, echter deze werd afgelast, evenals de wedstrijd van de E1 pupillen. Het eerste elftal wist vrij éénvoudig te winnen van Erica ’86 en steeg daarom naar plaats 3 op de rangrlijst. Ook de B1 wist in de derby tegen Onstwedder Boys B1 de volle buit te pakken, een knappe prestatie van het elftal onder leiding van Arjan Raveling en Rene Folkers.

Uitslagen 5 mrt 2016

De C1 en D1 legden het in hun wedstrijden af tegen respectievelijk Meeden en Reiderland. Beide elftallen wisten jammer genoeg ook niet te scoren. Volgend weekend hopen we op een beter uitslag voor beide elftallen.

de jongste jeugd wist wel overtuigend te winnen. De F1 deed dit met dubbele cijfers tegen het 9e F pupillen elftal van SC Stadskanaal (11-0) en de F2 veegde de vloer aan met de leeftijdsgenoten uit Winschoten. Bato werd met liefst 6-0 verslagen.

Klik op onderstaande links voor de verslagen van de gespeelde wedstrijden en voor prachtige foto’s gemaakt door Rick Luikens en Erik ter Veer.

Wedstrijdverslag SV Mussel 1

Fotoverslag SV Mussel C1