Uitslagen week 45

uitslagen-12-november

Wederom een succesvol weekend wat betreft de resultaten. Het tweede won opnieuw en begint zich te mengen in de kampioensstrijd van de reserve vijfde klasse. Ook het eerste elftal boekte een relatief eenvoudige zege. Het spel was bij tijd en wijle niet altijd even nauwkeurig maar het vlaggenschip kwam vrijwel geen enkel moment in de problemen en boekte een prima 0-3 overwinning. Hierdoor is er een vliegende start gemaakt in de tweede periode met zes punten uit twee wedstrijden. Bovendien is door de zeer gunstige uitslagen in de overige wedstrijden het gat met de vice-koploper Tiendeveen geslonken tot drie punten.

Komend beker/inhaalweekend zijn alle elftallen vrij omdat alle teams keurig op schema liggen.