Uitslagen zaterdag 11 maart

Hoewel de eindstand misschien anders doet vermoeden, kwam eigenlijk de overwinning van SV Mussel geen moment in gevaar. In een hele matige wedstrijd op een slecht bespeelbaar en niet helemaal vlak veld werd er praktisch geen kans weggegeven door de SV. Daartegen verzuimde de rood/blauwe brigade om een hogere score neer te zetten. Halverwege de eerste helft was het eerst Lars Hemmes die een levensgrote kans miste om de wedstrijd open te breken en even daarna werd een doelpunt van Roy Breedveld afgekeurd na vermeend buitenspel. Na 44 minuten en 44 seconden was het nu wel Lars Hemmes die scoorde na een hele knappe voorzet van Arjan Raveling. Het was de 21e van onze topscoorder en uiteindelijk dus de enige van de middag. Door de overwinning blijft SV Mussel koploper in de tweede periode en werd daarnaast de hoogst haalbare tweede positie op de ranglijst bereikt omdat Tiendeveen en DSZ ’16 gelijkspeelden. Een uiterst gunstige middag dus voor SV Mussel.

Komende zaterdag kan het eveneens een leuke zaterdagmiddag worden als er een overwinning word behaald tegen het verrassend presterende VEV. Want naast deze wedstrijd gaat nummer vier DSZ ’16 op bezoek bij koploper Achilles 184 en  nummer vijf Veendam 1894 wacht een uitwedstrijd tegen het laatste tijd goed presterende Nieuw Balinge dat voor SV Mussel een concurrent is geworden in de tweede periode.

Ook SV Mussel 2 boekte wederom een overwinning en blijft daardoor aan kop staan in hun competitie.

Tot zover voor deze week.

Gerwin