Uitslagen zaterdag 15 april

Na een vrij Paasweekend voor de senioren staan er aanstaande vrijdag en zaterdag weer diverse wedstrijden op het programma. Het eerste elftal vervolgt de eindfase van de competitie met een thuiswedstrijd om 14:30 uur tegen laagvlieger Erica ’86. Tiendeveen won afgelopen zaterdag hun inhaalwedstrijd tegen VEV en staat intussen vier punten los op de tweede plaats. In de strijd om de derde plaats kan SV Mussel zich geen puntverlies permitteren gezien het redelijk eenvoudig resterende programma van DSZ ’16 dat momenteel de vierde plaats bezet. Een overwinning is bovendien de enige juiste doping voor een gezellig teamuitje dat zaterdagavond in de planning staat.

Het tweede elftal zou ook thuis spelen om 14:30 uur maar tegenstander SJS 3 heeft al te kennen gegeven geen elftal op de been te kunnen brengen. Deze wedstrijd wordt zaterdag dus niet gespeeld maar zal op een midweekse dag worden ingehaald. Datum volgt nog.

De 35+ en de dames komen vrijdagavond ook weer in actie in hun voorjaarsreeksen. Vanaf 19:30 uur wordt er in respectievelijk Emmen en Alteveer afgetrapt.

Komend weekend is het een beker/inhaalweekend voor de jeugd. Alleen de JO11 heeft nog een inhaalwedstrijd staan en de jongste jeugd speelt thuis voor de beker tegen Poolster JO9-2.

Tot zover.

Gerwin