Verslag Mussel JO11 – Ter Apel JO11/3

Afgelopen zaterdag was het zover, ik mocht meedoen aan een wedstrijd van mijn team bij SV Mussel. Ik heb al wel een paar weekjes getraind en nu ga ik voor het eggie.

Ik vond het dan ook best wel spannend, helemaal omdat ik dan ook meteen tegen Ter Apel moest want daar woon ik. Het was erg koud en daarom zijn we niet te snel naar het veld gegaan, in de kleedkamer kregen we te horen waar iedereen moest staan in het veld. Ik begon als wissel en dat vond ik niet erg want dan kon ik mooi even kijken wat iedereen moest doen. Gelukkig mocht ik van de leider achterin spelenwant dat vind ik het leukst. Ter Apel was wel iets beter dan ons en zij scoorden in de eerste helft 4 doelpunten en wij scoorden nog niet. In de tweede helft hield ik de bal tegen met de handen en dat mocht niet, daarom kreeg Ter Apel een penalty en die ging er in. Daarna werden wij beter en scoorden 2 keer, de eerste was van Joran die enkele tegenstanders uitspeelde en de tweede was van Jason die een corner er in een keer in schoot. En omdat Ter Apel daarna nog een keer scoorde hebben we met 2-6 verloren.

Remco van Dam

Remco van Dam