Verslag Mussel JO17 – Meeden JO17

img_7951

Afgelopen zaterdag moesten onze mannen thuis aantreden tegen Meeden JO 17 voor de start van de nieuwe voorjaarscompetitie. Het team was al helemaal met hun gedachten bij de derby die ’s middags op het programma stond voor Mussel 1, dit kwam mede door het geklieder op en rond het veld vanuit Seta.

De leiders waren dan ook absoluut niet tevreden over het vertoonde spel wat Mussel in de eerste helft liet zien. Het enigste lichtpuntje in de eerste helft was dan ook dat Lars Niemeijer de 1-0 binnen schoot. In de rust kon het natuurlijk dan natuurlijk een donderspeech niet uitblijven en dat dit hielp bleek al snel. Binnen zes minuten na rust liepen ze uit naar 3-0 door een goal van Rob en de tweede goal van Lars Niemeijer.

Echter vond men het nodig om achterin het elkaar niet gemakkelijk te maken waardoor er slordig balverlies werd geleden en Meeden in de gelegenheid stelde om de 3-1 te laten scoren. Na deze 3-1 kreeg Meeden nog wel wat kansjes maar door de 4-1 van Jos kwam de rust terug bij Mussel. Een mooi moment in de tweede helft was dat Erik zijn eerste speelminuten maakte na een afwezigheid van bijna 3 jaar op het voetbalveld. In zijn eerste wedstrijd voor SV Mussel stelde hij binnen 5 minuten met een assist Jean in de gelegenheid om de 5-1 binnen te schieten. Ook na de 5-1 kreeg Mussel nog wel wat kansjes maar desondanks bleef het bij 5-1.

Aankomende zaterdag speelt Mussel JO 17 uit tegen DVC uit Appingedam en de leiding zal er alles aan gaan doen om de mannen vanaf minuut 1 op scherp te hebben staan.

Roelof van Dam