Vragen (v)uurtje Albert de Vries

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Albert de Vries aan de beurt. Vaste supportert van SV Mussel, ooit een keer mee getrokken naar Mussel door Jan Kremers en daarna nooit meer weggegaan. Niet alleen supporter, maar ook
lid van de commerciële commissie.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik ben lid van de SV omdat ik hier mijn sport op een mooie maar passieve wijze kan beleven.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Van te voren allerlei scenario’s met supporters doornemen en ik heb een gezonde spanning voor de wedstrijd.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Ik kan slecht tegen verliezen, maar probeer ook in die wedstrijden weer iets positief te vinden. En winnen verveelt natuurlijk nooit.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Sorry voor Jan Veenhof en Harm Bolk maar er is toch maar 1 AJAX, al meer dan 50 jaar draag ik AJAX een warm hart toe, in goede en in slechte tijden.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
De Kuip. Dit alleen om de geweldige sfeer dat dit stadion uitademt.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Vroeger Pelé en Johan Cruiff, om hun geweldige spelopvatting. Tegenwoordig is Messi mijn favoriete speler.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Jeu de Boule en klaverjassen zijn op dit moment de activiteiten waar ik aan mee doe.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Babi pangang/Spareribs

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Balletje saté.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Jaren 60 muziek.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik heb zo’n 23 jaar gewerkt bij het voormalige arbeidsbureau gewerkt. Ik ben nu gepensioneerd.

Vraag 12: vraag van Harm Bolk: Albert de Vries hoe is het gekomen dat jij als Twaide mondje zo berokken bent bij SV Mussel?
Ik ging een paar keer met Jan Kremers mee te kijken. Op een gegeven moment ben ik besmet geraakt met het SV virus. Ik heb me snel thuis gevoeld bij de SV. Het is een mooie en warme vereniging. Ik maak nu al weer een aantal jaren deel uit van de commerciële commissie.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Siep Schoenmaker. En mijn vraag is aan Siep: Je zet je met een aantal vrijwilligers in de week ook in voor de SV. Wat voor, stille, werkzaamheden doet jullie cluppie voor de SV?

Albert bedankt voor het invullen van de vragen. Hopen dat je dit seizoen nog vele mooie wedstrijden van de SV mag bekijken. Voor volgende week is Siep Schoenmaker aan de beurt. De vragen komen binnenkort jouw kant op. Iedereen alvast een fijn voetbalweekend gewenst.