Vragen (v)uurtje Arjan Raveling

Vragen (v)uurtje
In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine
juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd
wordt bepaald wie de volgende is. Deze week
is Arjan Raveling aan de beurt. Aanvoerder van SV Mussel 1. Hij mag de spits afbijten in onze nieuwe Rubriek.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?

Ik ben geboren en getogen in Mussel. Natuurlijk voor de hand liggend dat ik dan bij Mussel voetbal. Maar voetbal hier al vanaf mijn 6e met veel plezier en met vrienden. Daarnaast is het een gezellige club met veel vrijwilligers.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)

De trainingsweek vind ik al optimaal om je voor te bereiden op een wedstrijd. Daar moet je je al 100% geven om beter te willen worden en te willen leren van je fouten. Standaard rituelen heb ik niet, elke zaterdagmorgen is weer anders.  In de kleedkamer en tijdens de warming up ligt mijn focus op de wedstrijd.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?

Winnen is natuurlijk mooiste wat er is. Ik ben van mezelf al een rustig persoon, maar van binnen knaagt het wel na een verliespartij. Maar ik vind het dan belangrijk om met teamgenoten na te praten bij winst of verlies onder het genot van een drankje natuurlijk.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?

Ajax. Aangezien mijn broers en zwagers dat ook waren is dat met de paplepel ingegoten.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?

Hoe kan het ook anders dan de Johan Cruijf Arena.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?

Dennis Bergkamp. Wat een techniek en zijn aannames waren altijd perfect. En wat een mooie goals heeft hij gemaakt.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?

Ik mag graag even achter mijn Playstation zitten, maar dat komt niet zo vaak voor.

Verder ben ik in het weekend vaak bij mijn vrienden te vinden.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?

Pizza vind ik erg lekker.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?

Voor een tripje naar New York. Lijkt me vet om daar eens een keer heen te gaan.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?

Classic oldies luister ik graag. Verder is mijn muzieksmaak heel breed.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?

Momenteel werk ik bij Lapack in Musselkanaal.

Hier werk ik met verschillende zaagmachines: handgestuurd of computergestuurd.

Vraag 12: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?

Emiel Mensen. Ben wel benieuwd hoe hij tot de keuze is gekomen om te gaan voetballen in plaats van te keepen.

Arjan bedankt voor je antwoorden. We wensen je veel succes toe dit seizoen met Mussel 1. De volgende keer is Emiel Mensen aan de beurt, je kan binnenkort de vragen verwachten. Iedereen alvast een fijn voetbal weekend toegewenst.