Vragen (V)uurtje Bart Kramer

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is centrale verdediger van JO17 aan de beurt Bart Kramer.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik voetbal bij Mussel omdat in het begin en nu nog steeds veel van mijn vrienden er voetballen. en ook omdat je bij Mussel een echt hechte team hebt en vind het daarom een plezierige club en een hechte club.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Ik bereid me optimaal voor een wedstrijd door de dag van te voren al te denken wat een goede opstelling is en met vrienden van het team te overleggen wat een goede opstelling is en waar we de volgende dag vooral moeten op letten. verder voor een wedstrijd nog een lekker muziekje erbij en praten hoe we het gaan aanpakken.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Met een verlies denk ik meestal volgende keer beter maar op sommige momenten erger je natuurlijk er wel aan als je bijvoorbeeld van jezelf weet als je slecht hebt gespeeld of dat je domme fouten hebt gemaakt en met een winst wordt er natuurlijk een feestje van gemaakt en dan zeggen we met zijn allen meestal op naar een volgende winst.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
Mijn favoriete club is Bayern München. dit komt door de manier waarop ze voetballen. want ook al staan ze met 5 0 achter zie je dat ze er als nog voor vechten om doelpunten te maken en het beste uit de wedstrijd te halen.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Het mooiste stadion vind ik camp nou. dit komt door de bouw en de kleurencombinatie van het stadion. en natuurlijk omdat het een groot stadion is waar je met veel mensen in kan.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Mijn favoriete speler is op dit moment Gerard Piqué. dit komt omdat hij cv speelt net zoals ik en de kracht en speelstijl vallen vooral op bij mee waardoor ik hem een topspeler vind. Maar als ik kijk naar vroeger is Johan Cruijff echt een voorbeeld voor me.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Mijn hobby’s naast voetbal zijn gamen en een beetje klussen aan dingen.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Pasta carbonara

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Een gezellig feestje met vrienden.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Ik heb niet speciaal een favoriete muziekstijl. luister veel naar top lijsten wat populair is in de week waar we in zitten en wat dan veel wordt gedraaid.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik doe de opleiding engineering in Groningen. en hoop zo later in het buitenland een baan te kunnen krijgen.

Vraag 12: Ruben Katoen: Mijn vraag is aan Bart Kramer, Bart waarom heb jij vroeger voor SV Mussel gekozen om hier te komen voetballen?
Ik heb voor SV Mussel gekozen omdat ik vroeger op een andere sport zat en daar klaar mee was en toen ben ik door Thorsten Leeuw bij SV Mussel terecht gekomen.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Mijn vraag is aan Sam Klop, Sam waarom wou je perse bij Mussel voetballen en niet bijvoorbeeld bij Sellingen, JVV of Musselkanaal?

Bart bedankt voor je antwoorden. We wensen je veel succes en plezier toe bij de J017. Volgende week is Sam Klop aan de beurt je kan de vragen binnenkort verwachten. Iedereen alvast een sportief weekend toegewenst.