Vragen (V)uurtje Dina Bolmer

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren.  En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat
diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is.  Deze week is Dina aan de beurt. Voor velen een bekende en  al jaren lang staat ze bij onze mooie club in de kantine achter de bar.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Het begon met trainen kijken, samen met Manda. We werden toen gevraagd om kleedkamers schoon te maken en trainingspakken in te pakken. Dit hebben we een aantal jaren gedaan en in 2007 begonnen in de kantine.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Bij druk bezochte wedstrijden is het goed om in het voren te werken. En, voor mij heel belangrijk, de boel netjes en overzichtelijk houden.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
De derde helft is toch net iets gezelliger bij winst, maar bij verlies is de kantine ook open voor een ‘bakkie troost’.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
FC Groningen, want ‘er gaat niets boven Groningen’.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Het Noordlease Stadion, omdat dit het enige stadion is dat ik in het echt heb gezien, haha.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Robin van Persie. Al vanaf de basisschool is hij mijn favoriet, dus daar blijf ik trouw aan.Dit natuurlijk om zijn uitstekend voetbaltalent 😉

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Gezelligheid met familie/vrienden en jawel, shoppen!

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Ik hou van stamppotten, wraps, pizza’s…. van alles. Niet echt één favoriet.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Laat mij maar lekker slapen 😊

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Eigenlijk vind ik alles wel mooi, behalve geheime zender muziek!

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk als woonbegeleider bij het Landhuis in Onstwedde, stichting de Zijlen.

Vraag 12: Harrie Wijnholds: Dina, bevalt het je na jaren nog steeds als bar dame, en waarom?
Absoluut, ik vind het werk en de gezelligheid met elkaar nog steeds erg leuk!

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Hillie Wilkens, hoe lang ben jij al betrokken bij de SV en wat heb je hierin allemaal al gedaan/doe je nog steeds?

Dina bedankt voor je antwoorden en je hebt geluk je kan van Persie weer vaker gaan bewonderen nu hij weer bij Feyenoord speelt, idee om je stadionbezoek eens uit te breiden?

Voor volgende week is Hillie Wilkens aan de beurt, je kan de vragen binnenkort verwachten. Aankomend weekend wordt er ook weer gevoetbald bij de SV, iedereen een sportief weekend toegewenst