Vragen (v)uurtje Hans Boels

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw.
Het leuke is dat diegene die
geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is  Hans Boels aan de beurt. Die al jaren betrokken is  bij SV Mussel. Zelf spelend bij de 35+ en elftal  trainer bij Mussel 2.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik een geboren en getogen Musselker en een clubman ben (als ik het zelf ff mag zeggen).

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Toen ik zelf nog in SV Mussel 1 speelde, hield ik er op vrijdagavond rekening mee dat ik moest voetballen, op tijd naar bed en geen of niet te veel alcohol! Wat rituelen betreft, altijd eerst linkersok….. Als trainer van SV Mussel 2 worden op donderdagavond de selecties voor de zaterdag met de trainer van het 1e besproken en samengesteld.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Ik kan er nu goed mee omgaan (als trainer zijnde), als de tegenstander beter is en ons team heeft hun best gedaan, prima. Maar dat was als voetballer wel anders, dan was ik na een verliespartij er wel even “ziek” van. En bij een winstpartij smaakte een biertje na die tijd net ff wat lekkerder…..haha!

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
FC Groningen, omdat ik een Grunniger bin….

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Eigenlijk 2 stuks….Camp Nou in Barcelona en Soccer City in Johannesburg (ZuidAfrika). Ben in beide stadions geweest toen ze leeg waren en dat was alindrukwekkend!!

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Dat is Lionel Messi, omdat hij al jaren toonaangevend is en elk jaar weer laat zien heel erg goed te kunnen voetballen! Topprestatie!

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Muziek, lekker (uit) eten en tuinieren.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Iets met zalm en de nasi van mijn Karin!!!

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Een (broodje) zoute haring met uitjes!

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Heb een brede muzieksmaak, maar vindt Dire Straits wel erg goed.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik ben receptionist bij Treant Zorggroep, locatie Refaja in Stadskanaal.

Vraag 12: Vraag van Johan Wijnholds: Hans Boels, jij bent trainer van elke leeftijdsgroep geweest. Van de F junioren tot aan het 1e/2e. Welke leeftijdscategorie ligt jou het beste en wat was het leukste?
Johan, dat is een lastige vraag……ik heb idd alle leeftijdsgroepen al gehad en elke leeftijd heeft zijn charmes/uitdagingen. Dus kan niet echt aangeven wat mij nou het beste ligt of het leukste is. Vind het wel heel erg leuk om met jeugd te werken, ook nu er, noodgedwongen helaas, een 8 tal A-junioren ( JO 19) bij het 2e zich hebben aangesloten. Mooi man!!

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Dan zou ik het woord willen geven aan onze nieuwe trainer Jan Veenhof. Mijn vraag voor Jan is…….je bent inmiddels een paar maand “in dienst” bij SV Mussel, wat is je indruk van de club?? Zie je, sportief gezien, toekomst voor de club??

Hans bedankt voor het invullen van de vragen. Mensen de visboer rijd op vrijdag door het dorp heen dus als jullie Hans willen verassen… Volgende week is trainer Jan Veenhof aan de beurt. We wensen iedereen alvast een fijn voetbal weekend toe en tot volgende week. Jan je kan de vragen binnenkort verwachten.