Vragen (v)uurtje Harrie Wijnholds

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het
leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is bestuurslid Harrie Wijnholds aan de beurt.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Ik in 1980 lid ben geworden omdat we in Mussel kwamen wonen. Aantal jaren heb ik gevoetbald, toen vlaggenist en al heel wat jaren bestuurslid.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
Met uitwedstrijden ga ik eerst overleggen met mede bestuursleden, over hoe laat we weggaan en wie de auto mee neemt. Onderweg naar de tegenstanders filosoferen in de auto hoe we deze wedstrijd weer gaan winnen, of niet. Bij thuiswedstrijden hebben we het wat drukker, want dan moet je de gasten ontvangen en de scheidsrechter. En alle voorkomende dingen regelen om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Ik kan slecht tegen m’n verlies. En bij winst smaakt het biertje in de derde helft toch wat beter.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
FC Groningen. Toch een club uit onze provincie.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Toch de stadion van FC Groningen, de Euroborg. Ik vind vooral de groene kleuren in het stadion mooi, het doet warm aan.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Echte favoriete spelers heb ik niet. Ik heb wel wat met spelers zoals o.a. Paolo Maldini en Franco Baresi, die hun hele leven bij 1 en dezelfde club voetballen. Echte club mensen.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Ik mag graag klaverjassen en biljarten. (moet toch een klein beetje aan sport blijven doen) 🙂

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Aardappels met groente en vlees.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Nergens voor.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Arrow Classic Rock .

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik werk in Veendam bij ABS Cilinders als metaal draaier.  Waar we cilinders maken en ook reviseren.

Vraag 12: Lars Hemmes: Hoe kan het dat jij en je familie zo betrokken zijn bij SV Mussel.
Kwestie van goeie opvoeding, haha.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Dina, bevalt het je na jaren nog steeds als bardame, en waarom?

Harrie bedankt voor het beantwoorden van de vragen. Dina jij kan binnenkort de vragen verwachten. Iedereen alvast een fijn weekend gewenst.