Vragen (V)uurtje Hillie Wilkens

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week is Hillie Wilkens aan de beurt. Al jaren betrokken bij de sv en tegenwoordig ook de verantwoordelijke voor onze kleding magazijn.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?
Toen onze zoon Gerwin 6 jaar was, wou hij graag voetballen. Helaas was dit van korte duur, er zat geen voetbalbloed in.

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)
‘S morgens eerst nog wat dingetjes thuis doen. Nadat we samen hebben gegeten, pikken we Klaas op en gaan we naar de wedstrijd.

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?
Winnen is natuurlijk mooier als verliezen. Maar als de inzet er is moeten we verlies accepteren. De inzet is er over het algemeen wel. En dan de derde helft… die brengen we door aan de stamtafel in de kantine.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?
FC Groningen, omdat ik in deze provincie woon.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?
Ik heb geen voorkeur voor stadion. Ik vind “de Slenk” een heel mooi complex omdat deze er tip top uitziet mede door de inzet van vele vrijwilligers.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?
Ik heb geen favoriete speler.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?
Mijn hobby’s zijn klaverjassen bij de SV, breien en leuke dingen doen met onze kleinkinderen.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?
Heb ik niet, ik lust bijna alles wel.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?
Doe maar niet, ik lig al vaak genoeg wakker.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?
Nederlands- en Engelstalig.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?
Ik ben fulltime huisvrouw.

Vraag 12: Dina Bolmer: Hillie Wilkens, hoe lang ben jij al betrokken bij de SV en wat heb je hierin allemaal al gedaan/doe je nog steeds?
Hoeveel jaren ik al betrokken ben bij de SV weet ik niet. Ik ben begonnen als trainer bij de F-junioren, daarna begeleider bij de E-junioren, lid van het jeugdbestuur,  begeleider bij de dames en achter de bar in de kantine. Nu ben ik te vinden in het kledingmagazijn.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?
Joost Hamminga: waarom kom jij vanuit Groningen naar Mussel toe om te voetballen en hoe bevalt je dat?

Hillie bedankt voor je antwoorden, voor volgende week is Joost aan de beurt. Je kan de vragen binnenkort verwachten. Iedereen alvast een fijn sportief weekend toegewenst.