Vragen (v)uurtje Johan Wijnholds

In het vragen (v)uurtje leren wij de mensen rondom SV Mussel beter kennen. Van jeugdvoetballers t/m Senioren. En van
materiaalman t/m de kantine juffrouw. Het leuke is dat diegene die geïnterviewd wordt bepaald wie de volgende is. Deze week
is Johan Wijnholds aan de beurt. Geen speler van SV Mussel, maar wel erg betrokken bij de club.Johan is heel actief binnen de jeugd van de club, zo geeft hij trainingen aan spelers en is hij onderdeel van het jeugdbestuur.

Vraag 1: Ik voetbal bij SV Mussel omdat?

Van kinds af aan is SV Mussel er met de paplepel ingegoten

Vraag 2: Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd? (muziek, rituelen, etc.)

Ik voetbal zelf niet meer. Toen ik wel voetbalde had ik geen standaard voorbereiding of dat soort dingen…

Vraag 3: Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?

Een nederlaag kan soms nog wel even nadreunen.. er gaat een korte periode over heen voordat het voorbij is. Daar ben ik dan wel fanatiek genoeg voor.

Vraag 4: Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?

Liverpool FC, vanwege de hele clubhistorie, het stadion, de supporters en de uitstraling.

Vraag 5: Wat vind jij het mooiste voetbalstadion en waarom?

Anfield Road, het stadion van Liverpool. Ik vind het een indrukwekkend stadion. Het ademt historie en voetbal. Ik ben er dan ook al 6x geweest.

Vraag 6: Wat is jouw favoriete voetbalspeler en waarom?

Vroeger was dat Michael Owen, spits van Liverpool. Hij was mijn jeugd idool. Favoriete spelers vind ik die spelers die nog clubliefde kennen. Die dus hun hele loopbaan bij dezelfde club blijven. Bij Liverpool Steven Gerrard (oke 1 jaartje amerika in zn nadagen) en Jamie Carragher. Bij Barça spelers als Andres Iniesta. Paolo Maldini is ook een voorbeeld, van AC Milan.

Vraag 7: Wat zijn je hobby’s naast voetbal?

Spellen spelen zoals Colonisten van Catan, Ticket to Ride, yahtzee of klaverjassen.

Vraag 8 : Wat is je favoriete maaltijd?

Kip Madras. Iets met vis is ook prima.

Vraag 9: Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?

Doe maar niet. Ben al een slechte slaper.

Vraag 10 : Wat is je favoriete muziek?

Heel veel. Laatste jaren naar concerten van The Eagles, Mark Knopfler (Dire Straits), Deep Purple geweest. Fantastische muziek is dat. Op Nederlands gebied ben ik liefhebber van Boudewijn de Groot.

Vraag 11: Wat voor werk/opleiding doe jij?

Momenteel volg ik de opleiding Maatschappelijk zorg, in de richting van gehandicaptenzorg. Hiervoor een paar jaar als rij instructeur gewerkt.

Vraag 12: Vraag van Maarten van Beek: Johan Wijnholds: Hoe is het voor jou om andere mensen wedstrijden te zien voetballen terwijl jij dit niet meer kan i.v.m. je schouder?

Nog steeds frustrerend. Al is het al 7 jaar geleden dat ik noodgedwongen gestopt ben.  Gelukkig haal ik veel voldoening uit het training geven aan de jeugd en mijn werkzaamheden binnen het jeugdbestuur.

Vraag 13: Wie moet de volgende vragen (V)uurtje invullen en welke vraag zou jij diegene willen stellen?

Hans Boels, jij bent trainer van elke leeftijdsgroep geweest. Van de F junioren tot aan het 1e/2e. Welke leeftijdscategorie ligt jou het beste en wat was het leukste?

Johan we bedanken je voor de antwoorden die je gegeven hebt. We wensen jouw veel succes toe met de werkzaamheden binnen de SV. De volgende keer is Hans Boels aan de beurt, je kan de vragen binnenkort verwachten. Iedereen alvast een fijn voetbalweekend toegewenst.